Leietager

– Det har gått som smurt fra første sekund

Derfor var langsiktige eiere viktig da Microchip søkte etter nye lokaler

Microchip ønsket seg moderne og bærekraftige lokaler med en eier som tenker langsiktig. Svaret fant de i Lyngården på Moholt i Trondheim.

Microchip har en årlig omsetning på 5,5 milliarder dollar og har kontorer over hele verden. USA, Frankrike, England, Romania, India og Thailand er bare noen av stedene teknologibedriften opererer i. I tillegg har Microchip 125 ansatte i flotte, moderne lokaler i det nye signalbygget på Moholt – Lyngården.

– Vi flyttet hit for over et år siden og det har gått som smurt fra første sekund. Vi er strålende fornøyde med lokalene, og jeg har kun fått positive tilbakemeldinger fra de ansatte, sier direktør Øyvind Strøm i Microchip i Norge.

Les mer og se bilder fra Lyngården

 

Derfor valgte de Lyngården
Men hva gjør egentlig Microchip? Det er mulig at du aldri har hørt om selskapet, men du har mest sannsynligvis en av deres produkter i nærheten av deg.

– Årlig produserer vi milliarder av mikrokontrollere, som du finner i det meste av forbrukerelektronikk. Du finner mikrobrikkene i alt fra vaskemaskiner til biler. Her i Trondheim jobber vi spesifikt med designet av selve kretsen, markedsføring og kundestøtte, forklarer Strøm.

Før de flyttet til Lyngården holdt de i 15 år til på Vestre Rosten. Strøm forteller at det var tre kriterier som måtte oppfylles da de var på utkikk etter nye lokaler.

– For det første, så ønsket vi å etablere oss på et nytt sted i byen. Vi hadde lyst på moderne, tidsriktige og ikke minst; bærekraftige lokaler, sier Strøm.

Han forteller videre at pris og lokasjon var viktig i prosessen. Men de vektla en annen faktor vel så høyt.

– Det var utrolig viktig for oss å leie hos noen med langsiktige intensjoner for byggene sine. Tidligere har vi vært i bygg der man byttet eiere ved flere anledninger. Det er ikke gunstig når man ønsker seg stabile rammer rundt virksomheten, forklarer Strøm.

Se hvilke lokaler som står ledige på Lyngården

 


- Lokalene og eierne var akkurat det vi var på jakt etter, sier Øyvind.

– Profesjonell partner

Strøm forteller videre at KLP Eiendom og Lyngården tikket alle de riktige boksene for deres nye lokaler.

Lokalene og eieren var akkurat det vi var på jakt etter, så der traff vi virkelig blink, sier Strøm.

KLP Eiendom er en utrolig profesjonell partner. Det er aldri noe tull og de utøver en høy servicegrad. De tenker langsiktig og vil det samme som oss – at vi i Microchip skal trives. Og de strekker seg langt for å få det til, legger Strøm til.

Microchip hadde ikke bare behov for sitteplasser og møterom i lokalene i Lyngården. De ønsket også å få på plass en stor lab, der de utvikler mikrobrikkene sine.

Det er ikke så lett å beskrive det vi trenger til en slik lab i et kravdokument. Derfor hadde vi et tett og godt samarbeid med KLP Eiendom, som sørget for at vi fikk på plass alt vi trengte for å skape en velfungerende lab, sier Strøm.

Lyngården ligger langs omkjøringsveien/E6 på Moholt. Du kommer med andre ord deg lett til store deler av byen med bil. Reiser du kollektivt, finner du holdeplass for buss og taxi en liten spasertur unna hovedinngangen.

Er langsiktig viktig for dere? Les mer om KLP Eiendom

Av de ansatte blir kantinen trukket frem som én av de største trivselsfaktorene.

– Gleder oss til fortsettelsen

I kjelleren finner du parkering for både bil og sykkel. Du finner også en egen vaskestasjon for syklene, i tillegg til tørkerom og garderobe.

I og med at vi skulle flytte til en helt ny bydel, var det viktig for oss at folk skulle få en enkel reisevei til jobb. Når vi så hvor godt alt var tilrettelagt her, var vi sikker på at vi hadde gjort et godt valg, sier Strøm.

Det er ikke bare kontorlokalene og parkeringsmulighetene de ansatte setter pris på.

Kantina er veldig populær og blir stadig trukket frem som én av de største trivselsfaktorene blant de ansatte. Det er høy kvalitet på maten og du finner alltid noe nytt og spennende på menyen, sier Strøm.

Han forteller at når Trondheim viser seg fra sin beste side til, er takterrassen ved kantina også en favoritt blant de som jobber i Lyngården.

Man forventer jo alltid noe småpirk når man flytter inn i nye lokaler. Men KLP Eiendom har virkelig stilt opp for oss fra dag én og fasilitert det vi har bedt om underveis. Det har vært et flott år og vi gleder oss til fortsettelsen her i Lyngården, sier Strøm avslutningsvis.

Er din bedrift på jakt etter nye lokaler? Sjekk ut ledige lokaler på Lyngården

Takterrassen er en favoritt på godværsdager.